måndag, december 03, 2007

Kaninburen - Allstar Mix, 1 - 2

Förlust igen, men det spelar ingen roll när Kaninburen för första gången under säsongen spelar både disciplinerat och uppoffrande. Äntligen höll lagdelarna ihop, och när vi började jobba för varandra fanns det plötsligt spelalternativ på flera håll i banan. Spelmässigt hade vi väl inte direkt övertaget, men med mer tur hade det kunnat bli både 2-2 och faktiskt 3-2. Stolpskott, nästan-tunnel på deras målvakt, och långt fler avslut än i någon tidigare match.

Ganska hett om öronen var det förstås i vår målbur också, men libero Thomas gjorde en strålande match, och deras avslut tvingades fram från dåliga vinklar och för stora avstånd. Deras första mål studsade in efter retsamt avancerat målgårdsflipper.

Martin S placerade in reduceringsmålet och var nära att kvittera efter hörna i slutsekunderna. Seriens största skräll var nära, vi får fortsätta jaga första poängen i nästa match. Då möter vi Aggresso, som i förra veckans tabell är ny nästjumbo. Då vill jag se samma hjärta och lätta fötter som sist!

/Nöjd målvakt och dito kapten

1 Comments:

Blogger Robert said...

Visst ska målvakten/kaptenen vara nöjd med sitt säkra spel mellan stolparna :-)
Nu jävlar...

måndag, 03 december, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home