lördag, november 25, 2006

Kaninburen - Funklord 5-5

Ajajaj - det här var nog det jävligaste jag varit med om i Kaninburens tröja.
Värre än tvåsiffriga förluster mot polska skinheads, värre än iskalla duschar och tidiga mornar i den fallfärdiga Sportfabriken.
Att leda med 5-1, spela snabb och koncentrerad vinnarfotboll i halva matchen...och sedan tappa allt....
Och att se motståndarna kvittera när det är 30 sekunder kvar.... The Horror, The Horror....
Efter en försiktig inledning tar Kaninburen över spelet efter paus. Löpvilliga mittfältare och kreativa forwards ser ut att ha knäckt motståndarna när 7 minuter återstår.
Men Kaninburens optimistiska offensiv fortsätter - och övergår i huvudlösa drömmar om skytteligor och tvåsiffrigt. Kaninburen slappnar av - och det straffar sig.
Samtidigt - detta är vår bästa match denna säsong. Vårt anfallspel var stundtals mycket bra. Vi tar för oss i närkamperna. Fantastisk uppslutning: 10 spelare, vilket kändes som en stor tillgång, tack vare exemplarisk disciplin i bytena.
Matchens profiler: Masse - återigen en avgörande insats. Akrobatisk och beslutsam Thomas - säkerheten själv. I stort sett felfri som libero. Gellert - 2 målsskytt, aktiv och löpvillig. Andreas - mycket pigg anfallare med begåvade diagonallöpningar. Martin S - föredömligt närgången markeringsspelare.

Sorgligt bara att vi förlorar. För så känns det, även om det blev en poäng.
Nu ska jag ta en bläcka och misshandla min familj för att få lite ro i kroppen.